Vaikkei enempää kuvatoiveita tullutkaan, julkaisen nyt lepan toiveet (vaikka lepa varsin hyvin tietää miltä meillä näyttää ja siksi tahallaan on varsin kettumoiset kohteet valinnut).

1. Paikka kodistanne, joka mielestäsi kaipaa kohennusta joko sisustamisen tai siivoamisen kannalta.
265075.jpg
Meillä koko koti kaipaisi siivousta... Olen jo aiemmin näyttänyt miltä oma työpöytäni näyttää. Tässä 10-vuotiaan tyttäreni pöytä. Mutta jos pöytä on niin kuin aivot, niin mitäpä sitä liikkuisi sellaisen ihmisen päässä, jonka pöytä on aivan tyhjä. Olen jo monasti suunnitellut, että joku päivä hion tuon pöydän ja petsaan pöydän tummaksi. Joku päivä.

265066.jpg
Tässä on muutama neliö hukkatilaa - vanha sauna kodinhoitohuoneessa. Nyt tyhjillään, emmekä ole sille keksineet järkevää käyttöä. Jossain vaiheessa suunnittelin tähän pyykinkuivaushuonetta, mutta huomasin ettei ilma kierrä täällä tarpeeksi ja pyykki ei kuivu. Ehdottomasti remontin tarpeessa - kunhan ensin keksimme mitä tänne haluamme.

2. Bloggauspaikan ympäristö
265064.jpg
Tuolla nurkassa minä polkkaan. Kuva on huono, koska huone on hämärä ja laitteet kirkkaita. Vasemmalla näkyy 98 tuumainen valkokangas. Kuvissani usein sivuroolissa ollut sininen sohva sijaitsee kuvan ulkopuolella oikealla. Tänne minä kuitenkin haluaisin siirtää sänkymme ja rauhoittaa tämän tilan vain nukkumiseen.

3. Mielestäsi paras kohta kodissanne.
265129.jpg
Olohuone. Punainen seinä ja musta nahkasohva. Mielestäni kaunein ja paras paikka. Mutta tännekin on tulossa muutos. Tuo sohva lähtee, sillä ukkokullan mielestä siinä ei ole hyvä istua. Minun mielestäni on, enkä millään haluaisi luopua sohvasta, jonka tyynyt on höyhentäytteiset!! Ja jos ja kun sininen sohva siirtyy tänne, muuttaa seinä väriä maitokahvinruskeaksi. Myös lasikuitutapetti saa väistyä.