Aiemmin jo kerroin tuskailleeni likan paidan kanssa. Lopulta purin neuleen kokonaan. Likka on tietysti harmissaan kun ei saa paitaa (mitä ei olisi kuitenkaan edes pitänyt). Likan sisustussuunnitelmat saivat minutkin muuttamaan suunnitelmia ja langat ovat pikkuhiljaa virkkautuneet isoäidin neliöiksi. Se mitä niistä tulee seuraavaksi, on vielä mysteeri. Riippuu täysin siitä kuinka moneen neliöön langat riittävät. Pelkään pahoin, että vähiin jää.

697485.jpg

Hyvät kanssasisaret; jos teillä lymyää kaapeissa/laatikoissa Novitan Suvi -lankaa, minulle saa niitä tarjota. Lunastan pois yllä olevia ja niihin sopivia värejä. Kommenttilaatikkoon viestiä s-postiosoitteen kera, kiitos :)

Eilen oli tarkoitus jatkaa pitkästä pitkästä aikaa nukkekodin rakentamista. Sehän on edelleen vaiheessa: sänkyjä pitäisi tehdä ja kylpyhuone sekä keittiö on kokonaan rakentamatta. Lähdin hakemaan rakennusmateriaalia alakerran varastosta ja niinhän siinä sitten taas kävi että minkä taakseen jättää sen eestään löytää. Minun piti jo aikaa sitten katsoa mitä leluja likka on varastoon kantanut. Niinpä unohduin siivoamaan varastoa.

Likalla on tapana kantaa leikeistä pois jääneet lelut epämääräisissä laatikoissa varastoon ja hylätä sinne. Varaston hyllyt on siten täyttyneet. Järjestelin barbiet ja kenit vaatteineen yhteen laukkuun, nukkekodin tavarat laatikkoon, p
ehmolelut isoon koriin. Rikkinäiset lelut heitin tylysti roskiin. Osa leluista päätyy muuton alta todennäköisesti vanhempieni autotalliin odottamaan veljen muksujen kasvua.

697487.jpg

Lelujen seasta löytyi myös pieni trolli, jonka löysin 15 vuotta sitten kadulta. Muistin, kuinka silloin kiinnitin sen takkini rinnuksiin. Vielä jokunen vuosi sitten se kulki farkkutakkiini kiinnitettynä. Nyt se päätyi käsilaukun kylkeen. Ja mikä ihana yhdennäköisyys sillä on WoW-hahmoni kanssa:
697488.jpg