Syy on oikeastaan kaikkien teidän, jotka olette blogeissanne näyttäneet toinen toistaan ihastuttavampia "maalaisromanttisia" sisustuskuvia. Ja likan vika, kun se niin kovasti suunnitteli uuden huoneen sisustusta. Ja varsinkin ja ennen kaikkea oma vikani.

No ei vaan. Kaapista tuli ihan kiva. Kyseessä on siis mummolta perimäni vanha liinavaatekaappi, joka oli lakattua ja mahonkiviilutettua koivua. Siklasin ja hioin lakat pois ja tarkoitus oli vetää pintaan mahonkivaha, mutta viime hetkellä suunnitelmat muuttuivat ja pintaan räiskähti valkoinen reippaasti ohennettu Empire-kalustemaali. Pinnan hankasin vielä teräsvillalla ja lopputulos on kuultava ja vahamainen. Nyt mietinkin vielä vetäisinkö pintaan vielä toisen maalikerroksen vai jättäisinkö sen noin. Missään tapauksessa en halua kiiltävää ja peittävää maalipintaa, mutta vähän tuo epätasaisuus silti häiritsee.

742980.jpg

Pahoittelen taas heikkolaatuista kuvaa, mutta autotallissa oli varsin pimeää enkä jaksanut/viitsinyt raahata kaappia yksinäni uloskaan. Seuraavaksi saa saman käsittelyn likan kirjoituspöytä. Ja jos joskus tuo maalipinta alkaa ärsyttämään, onhan se hiottavissa pois. Vedetään sitten pintaan se mahonkivaha.