Kaikki muuttoa edeltävät postaukset kuvattomia (jos niitä tulee lisää) kamera muutti jo.

Perjantaina oli viimeinen työpäivä. Tunnollisena työntekijänä olin melkein koko päivän töissä vaikka sain työtodistuksen ja lopputilin jo aamukahvitauolla. Puolen päivän aikaan työkaveri kävi sanomassa että lopeta jo, mutta vasta iltapäiväkahvien jälkeen tyhjensin kaappini ja sanoin heippa. Kuinkahan ne pärjää ilman minua?

Tänään olen huiskannut ihan tosissani. Aamulla hioin likan kirjoituspöydän ja maalasin sen. Likka kävi itkemässä että se näyttää nyt rumalta ja sen pitäisi olla kokonaan valkoinen. Siis peittävällä maalattu. V***tu jos ei kelpaa niin noutakoot kierrätyskeskuksesta senkin. (Hermo vähän kireällä, sori.) Soitin sähkölaitokselle ja jätehuoltoon. Se on paljon minulta se, kun en mielelläni puhelimeen tartu ja soita minnekään.

Kärsivällisyys koiran kanssa on menetetty. Tänään imuroin ja moppasin lattiat. Ja vaikka koira näköjään on merkannut joka ikisen pahvilaatikon ja jätesäkin, on se k***pää mennyt virtsaamaan myös meidän nahkasohvan. Olin niin raivoissani, että jos koira olisi ollut yhtään lähempänä, olisin vääntänyt siltä niskat nurin. Sen sijaan väänsin imurin letkun poikki. Eli uuden imurin hankinta vielä tähän muuttoon, kiitos.