Ukolla on iskias vaivannut jo reilu kolme viikkoa, mikä ei ainakaan ole millään lailla helpottanut meidän remontin edistymistä. Tasapuolisuuden nimissä menin eilen itsekin tallaamaan naulaan, joten linkataan nyt sitten molemmat.

1302616.jpg
Jalkapohjassa ukko- ja akkavarpaan alapuolella näkyy vain pieni reikä, jalkapöytä alkaa ikävästi tummua. Kipu on sietämätön. Onni onnettumuudessa, että vasta tammikuussa kävin uusimassa jäykkäkouristusrokotuksen.

1302609.jpg
Uusi jääkappi tuli perjantaina. Ja laminaatit. Ja suikukaappi. Liesi ja tiskikone tulee kai maanantaina. Toivottavasti.

1302611.jpg
Likan huoneessa seinät ja lattia on valmiit. Listat puuttuu ja ikkunanpielet ja ikkunalauta pitäisi vielä maalata. Ällövihreä seinä pitää äitin ainakin krapula-aamuina pois likan huoneesta.

Muuttoon aikaa viisi päivää. Mitään ei olla vielä ehditty pakkaamaan. Eikä kukaan ole ehtinyt hankkia edes pahvilaatikoita. Muuttoavusta ei vielä tietoa. Ja saapa nähdä kuinka hyvin ukon kanssa saadaan mitään muutettua jalkavammaisina. Mutta jos jotain positiivista pitäisi hakea, niin minä olen ollut yllättävän pirteä viime päivinä. Siitäkin huolimatta, että yöllä herään miettimään remontin aikataulua ja milloin mitäkin ja yöunet jäävät melko lyhyiksi.