Hupsan, taas on viime päivityksestä kulunut aikaa.

Pariisin reissu meni oikein mukavasti. Johan siitäkin on aikaa, mutta edelleen fiilistelen ihanaa boheemia ja kiireetöntä kaupunkia kotona. Aiemmin olin pitänyt ranskalaisia jotenkin ärsyttävinä, itsekkäinä ja epäkohteliaina. Ehkä ovatkin sitä oman maansa rajojen ulkopuolella. Pariisissa saimme kuitenkin erinomaista palvelua joka paikassa. Ihmiset olivat ystävällisiä, vaikka kielitaitomme rajoittuikin vain bonjour ja merci toistamiseen. En ole ikinä ollut erityisen kiinnostunut kieliopinnoista enkä uskalla puhua edes englantia, mutta jostain syystä ranskan opiskelu kiinnostaisi. Tytärkin valitsi ensimmäisenä valinnaisainevaihtoehtonaan ranskan. No hei, onhan Akseli Gallen-Kallelakin opiskellut Pariisissa!

Matkamme oli juuri niin kulttuuripainotteinen kuin toivoinkin. Kävimme Louvressa, Notre Damessa, katakombeissa, Jim Morrisonin haudalla... Istuimme kahviloissa, naustikelimme viiniä ja leivonnaisia. Katselimme ohi kulkevia ihmisiä... Kotona katsoimme taas uudelleen Amelien, ostimme Pauligin pariisilaista paahtoa, minä selailen matkakuvia uudestaan ja uudestaan ja huomaan milloin minkäkin asian muistuttavan minua Pariisista. Ihana kaupunki!

.....

Yhteishaku on käynnissä. Ennakkotehtävät pitäisi palauttaa 16.4. mennessä. En ole vielä edes aloittanut. En vaan saa aikaiseksi.