MIelenkiintoisia huomioita.

  1. Blogiini oli tullut kommentti, jota en päässyt lukemaan. Kuka sitten olitkaan, pahoittelen tapahtunutta. Kommentti katosi kuin tuhka tuuleen, joten poistin kommentoinnin kirjainvarmistuksen. Jos tulee roskapostia täytyy poistella niitä erikseen.
  2. Kameran piuha löytyi. Mutta kun olin lataamassa kuvia koneelle, sain todeta, ettei tietokone ja kamera juttele samaa kieltä. Kuvat näkyivät kyllä hienosti pikkukuvina latausvalikossa, mutta eivät suostuneet siirtymään koneelle. Pöh. Miten voi olla mahdollista etten osaa? Olenko jo niin tottunut omenan käyttäjä, ettei normi pc:llä enää onnistu mikään?
  3. Työpaikalla on suuri merkitys elämässä ja elämänasenteissa:
  • Turvakengät vaihtuivat korkkareihin ja tummansiniset työhousut mustiin suoriin housuihin ja hameeseen. Tyhjensin vaatekaapistani pois virttyneet trikoopaidat. Bändipaidat ja muuten epämääräiset kantaa ottavat t-paidat siirtyivät hyllyn takaosaan. Tennissukat ja kuviolliset sukat kaivautuivat sukkalaatikon pohjalle ja päällimmäisiksi jäivät yksiväriset mustat ja sukkahousut. Alusvaateosasto koki myös muutoksia, kun sinne ilmestyi pitsipöksyjä - mustina ja fuksianpunaisina. Nam.
  • Radiokanava työmatkalla on vaihtunut Radio Rockista GrooveFM:iin. Edellisessä työpaikassa radioRock antoi mukavan "raivon", jotta työpäivän jaksoi läpi. Nyt kanava alkoi tuntua liian negatiiviselta sisällöltään, joten mielelläni viheltelen työmatkalla jotain hieman kevyempää.

 

Paavo Haavikon sanoin: "Elämä on tällaista. Se on jo alkanut. Vanhuus tarttuu. Nuoruus ei tartu. Sille on tullut jo immuuniksi."