Kun yksi päivä menee hyvin, seuraavasta tulee huono. Aamu alkoi heikosti, sillä en saanut aamukahvia. Tarjosin eilen viimeiset kahvit tuttavapariskunnalle, jotka ostivat meiltä ruokapöydän ja sohvan. Enkä sitten saanut aikaiseksi lähteä kauppaan. Tänään hirvittävä päänsärky jysähti jo ennen kuin ehdin kaupasta kotiin. En juo mitenkään paljon kahvia, mutta aamukahvi on saatava tai seurauksena on päänsärkyä. Nyt on toinen kuppi kahvia menossa ja särky alkaa pikku hiljaa hellittää. Mutta koira sen sijaan sai taas raivokohtauksen ja puri taas häntänsä riekaleiksi. Kurjaa.

740646.jpg

Virkkasin eilen parikymmentä palasta lisää likan torkkupeittoon (tai mitä siitä nyt ikinä tuleekaan). Innostuin myös kehittelemään erilaisia variaatioita ja nyt harmittaa, että ylipäätään ehdin virkata niin monta perusneliötä. Nuo erikoisemmat neliöt on niin paljon mukavampia ja joutuisampia virkata. Purkaisinkohan ne toiset?

Likkaa on jo kova ikävä (niin kuin on ukkoakin). Likka tulee luultavasti (ja toivottavasti) huomenna kotiin. Annoin likalle reissuun mukaan 40e, josta meni hotelliin 20e. Loppurahoilla likka on kuulemma shoppaillut vaatteita. On kuulemma ostanut mm. mustan syystakin, jossa on vaaleita pääkalloja. Hihih. Ja vastahan likka sanoi, ettei enää tykkää mustasta vaan haluaisi vähän vaaleanpunaisia vaatteita.