Likan pipo sai heijastimen. Nyt se on lähes täydellinen. Ostin kangaskaupasta heijastinnauhaa, jonka leikkasin kuvioksi (tässä tapauksessa pääkalloksi), ompelin reunaan helmiä ja kiinnitin koko komeuden pipoon. Myös pyöreä pipo sai heijastimen, sydämen, jonka reunaan ompelin punaisia helmiä. Pipo meni siskolle, joka oli todella ihastunut pipoon ja kiitteli kovasti että säästyi pipon ostolta. Harmi kun en ehtinyt napata kuvaa.
1011935.jpg
(Pipon alla likan ihanat lakanat, joiden koira näyttää ihan meidän koiralta)

Heijastinaskartelu oli hauskaa ja suunnittelin jo lisää heijastimia. Vielä kun saisi jostain aikaa ja motivaatiota. Ja molempia edellämainittuja tarvitsisin myös saadakseni aikaiseksi villasukat, jotka ovat varmasti tarpeen tulevana talvena. Työpaikallani on kuulemma niin kylmä ettei pipo ja lapasetkaan ole liikaa.

Työpaikasta puheenollen, myös kuulosuojaimeni odottavat tuunausta:
1011938.jpg

En voi käyttää korvatulppia (,joista saan vain korvakäytävät kipeiksi) ja työnantajalta sain vain perustötteröt korvien suojaksi. Nuo yllä olevat kauhistukset ovat jonkun toisen käyttämät ja hylkäämät, mutta päätyivät minulle, koska olen ainut joka käyttää kuppisuojaimia. Nyt ne odottavat puhdistusta ja tuunausta. Radio kuuluu kyllä hyvin ja siitä olen tyytyväinen. Jos vain vielä saisin oikeasti käyttöön.

Jos oikeasti uskoisin, voisin liittää iltarukoukseeni toiveen parista lisätunnista vuorokauteen.