Satu H oli tehnyt sisutustestin ja pitihän sitä minunkin kokeilla. Tällaisen vastauksen sain:

Tätä kelpaa näytellä

Koti on sinulle tärkeä, mutta enemmänkin statusmielessä. Haluat asuntosi olevan kuin käyntikortti: siisti, pedantti ja tyylikäs. Testinlaatija arvelee, että viihdyt yhtä hyvin kaupungin kahviloissa kuin kotonasikin - olet sosiaalinen, eikä sinua usein tapaa kyhjöttämässä omassa sohvannurkassasi - vaikka se olisi miten desginia. Kotisi on parhaimmillaan täynnä väkeä, joka osaa arvostaa panostustasi sisustukseen.

Designsohva löytyy ja talven aikana on kyllä kulutettu paljon aikaa kahviloissa, mutta siihen se sitten jäikin. Totta puhuen olisi mukavaa jos meillä kävisi enemmän väkeä. Yllätysvieraat olisivat erityisen tervetulleita. Mutta kun ei ole ikinä mitään tarjottavaa (paitsi kahvia, keksit ja pullat ei kauan meillä säily) eikä ole kavereitakaan, niin kuka meillä kävisi?

Ukko lähti Tallinnaan ja jätti minulle kaksi vapaalippua Kuva&kamera -messuille. Tiedän, että saan kuulla vielä kuukausien jälkeen jos jätän messuille menemättä. Kaveri vaan puuttuu. Eikä muutenkaan jaksaisi. Raivasimme likan huoneen uuteen järjestykseen ja sen jälkeen olin niin rikki, että nukuin pari tuntia. Eilen aloitin myös parvekkeen raivaamisen, mutta vaikka kannoin kaksi jätesäkillistä romua taloyhtiön roskikseen, ei parveke näytä vielä yhtään tyhjemmältä. Ja samalla hankin itselleni lisää ongelmia kun lupasin naapurille, että hankkiudumme eroon parvekkeemme alla seisovasta muovituolista ja kukka-astiasta (jotka eivät edes ole meidän!). Siellä ne on parvekkeen alla edelleen.